Det er dejligt at blive inviteret til at undervise workshops på strikkefestivaler rundt i landet.

Og jeg må sige at jeg i år kommer langt omkring og jeg glæder mig. Min glæde ved at undervise er at opleve transformationen hos kursister, der kommer med én bestemt oplevelse med en strikketeknik og som ofte går der fra med en helt anden. At se forståelsens fred i ansigtet på et andet menneske er en stor belønning og glæde for mig som underviser.

Her under vil jeg løbende poste de festivaler jeg kommer til at undervise på med direkte links så det er lige til at gå ind og booke en plads.

Jeg glæder mig til at se jer derude!

 

12 marts 2016: Strikkefest i Haslev

  • Strikfest i haslevWorkshop Tag patent på dit strik – tilmeld dig her
  • Stand: efter kl 13 vil jeg være at finde på stand sammen med Charlotte Kaae og Ninette Hartvig. På standen kan du købe mine nye løsopskrifter og mit hæfte Efteråret Kalder og måske du også skal have garn til et af projekterne. Som et nyt produkt vil jeg også sælge flotte strikkeposer til at have sit strik i når man er på farten. Charlotte vil sælge sine bøger og kits. Ninette vil også sælge sit hæfte med børnestrik og opskrifter.

 

1-4. september 2016: Strik-Bornholmstrikkedag_2016

  • Workshop i Patentstrik for begyndere
  • Workshop i Patentstrik for øvede
  • Workshop i Nålebinding for alle

Kom videre til bestilling her

Download program her

 

logo_strikkefestival_201616-18. september 2016: Fanø Strikkefestival

  • Workshop i Patentstrik – Tag patent på dit strik
  • Workshop i Vævestrik
  • Workshop i Vævestrik

Se program og book pladser her

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *